PRODUK FEATURED

  • Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawas kualitas produk unggal prosés.Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawas kualitas produk unggal prosés.

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawas kualitas produk unggal prosés.
  • Produk kami lulus ROHSProduk kami lulus ROHS

    Sertipikat

    Produk kami lulus ROHS
  • Produsén profésional bahan bantu silikonProdusén profésional bahan bantu silikon

    PRODUSEN

    Produsén profésional bahan bantu silikon

TENTANG KAMI

  • poto pausahaan

Shenzhen Tosichen Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan bahan silikon.Pausahaan urang utamana produk anu RTV silicone napel, HTV silicone napel, thermally conductive gajih silicone, silikon platinum agén curing jeung silicone warna masterbatch.produk urang geus loba dipaké dina sagala rupa produk silicone, éléktronika, panerapan listrik, catu daya, mobil, komputer, tampilan TV, AC, irons listrik sarta parabot rumah tangga leutik komprehensif.